Statusuri noi

1.Cand cazi nu este rusine. Rusine este atunci cand cazi si nu te mai ridici. Candva o sa vina si vremea mea…
2.Daca tu crezi ca mi-e dor de tine mereu te inseli, mi-e dor doar atunci cand ma gandesc la tine, dar ma gandesc la tine mereu.
3.Fericirea adevarata este intotdeauna de o clipa.
4.Fericirea deplina sta in faptul ca poti sa ii faci pe ceilalti fericiti.
5.Daca ti se face chef sa te apuci de munca, stai jos, odihneste-te si o sa-ti treaca.
6.Dimineata canta cucu, fraierii se duc la lucru!
7. Nu irosi apa, fă duş cu mine!
8. Roses are red, Violets are blue, I'm taking a shower, so' I don't smell like you
9. Alcoolul omoara incet incet, dar nu conteaza, eu nu ma grabesc.
10. De ce nu clipesc femeile in timpul preludiului? Nu au timp.

Statusuri despre fotbal (anti dinamo)

1. Borcea is trying to connect to uefa champions league server. loading… fatal eror…. The connections was reset by lazio.. plesae try again next year.

2. In seara aceasta Dinamo joaca in Liga Campionilor in direct pe Cartoon Network. Se anunta meci greu deoarece dexter s-a transferat la CSKA Sofia iar Two Stupid Dogs sunt accidentati

3. Azi dimineatza m-am trezit fericita pt ca am vazut mesajul unui suporter dinamovist care spunea:Sunt suporter dinamovist, DAR VREAU CA STEAUA SA CÎŞTIGE CAMPIONATUL ANUL ACESTA PENTRU CĂ: 1)La Dinamo nu mai înţelege nimeni ce se întîmplă 2)N-ar fi corect ca pe punctele obţinute în cupele europene să meargă Dinamo în Champions League (eventual să se facă de rîs), mai ales ţinînd cont de oftica unui/unor oficial/oficiali dinamovişt/i că se califică Steaua 3) Steaua este net superioară în cupele europene Nota: Le-am transmis acest mesaj şi dinamoviştilor!

4. Un dinamovist avea un caine. Merg ei la un bar unde vedeau meciurile “impreuna. Etapa de campionat cu Gloria….Ataca dinamovistii, cainele pe masa, latra de mama focului, gooool Cainele schelalaia de nu mai putea… Egaleaza Gloria, cainele trist, statea cu botul pe labe… In ultimul minut, Dinamo da gol, cainele in doua picioare latra, facea figuri. Barmanul, impresionat, iispune stapanului: “Extraordinar specimen domnule, daca la o etapa decampionat face asa, cum se manifesta in Champions League?”. La care stapanul: “Nu stiu, il am de doar 15 ani”.